Welkom bij Camping Smalbroek

svr-logo
wifi

Bij de SVR Camping Smalbroek staan de drie R’s voorop: Rust, Ruimte en Recreatie. Als dit u aanspreekt komt u terecht op een camping waar u hartelijk wordt ontvangen, een mooie plaats krijgt en waar u dat doet wat u wilt. Wandelen en fietsen is heerlijk in deze omgeving, bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Dwingelderveld of het Terhorster Zand, wat naast de camping ligt.

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom en zal zeker genieten. Voor de wandelaars en fietsers is er ook een trekkershut voor 4 personen aanwezig met vele mogelijkheden. Verder zijn er uitstekende winkelmogelijkheden in het nabijgelegen Beilen. Natuurlijk mag een dagje Assen niet ontbreken aan uw verblijf

De camping is gelegen naast het Westerborkpad, ideaal voor een stop, mede doordat de camping een trekkershut heeft. Wilt u een paar dagen of langer er lekker op uit op een rustige, warme en betaalbare camping, in een mooie omgeving dan kiest u voor:
Camping Smalbroek

De camping is geopend vanaf 15 april tot eind oktober. Reserveren is gewenst tijdens de feest- en vakantiedagen. Dit kan telefonisch, via de mail of klik op de knop van het contactformulier. Wij nemen zsm contact op met u. Wij wensen u een hele fijne vakantie.